Over mij

Klaas van Proosdij

Over mij

Na vele jaren in verschillende soorten bakkerijen te hebben gewerkt als bakker en opleider ben ik in 2019 de opleiding rijinstructeur B begonnen. Mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben er voor gezorgd dat ik in het zelfde jaar mijn bevoegdheid als rijinstructeur heb behaald.
De volgende stap richting het exploiteren van een zelfstandige rijschool was daarmee gezet.

Door middel van een persoonlijke rijopleiding wil ik de aankomende bestuurder graag opleiden tot een verantwoordelijke en veilige deelnemer in het dagelijkse, drukke verkeer.
Zodat jij als bestuurder na het behalen van je rijbewijs achter het stuur plaats neemt en durft te zeggen; “autorijden heb ik goed geleerd, ik ga vol vertrouwen de weg op”.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail of bel mij.

Vriendelijke groet,
Autorijschool Klaas van Proosdij.